Banner 980x90

Dāvana sievietei svētkos – kā izvēlēties piemērotāko

Sievietēm patīk saņemt dāvanas. Viņas novērtē un iedziļinās dāvanas būtībā, mēģina saskatīt zemtekstus, ko dāvana nes sev līdzi. Tāpēc izvēlēties dāvanu sievietei nav vienkāršs uzdevums, ja patiesi vēlaties atstāt iespaidu. Lai izvēlētos piemērotāko dāvanu sievietei svētkos, jāņem vērā dažādas nianses un aspekti. 

Sievietes personība un raksturs
Jo labāk pazīstat sievieti, kurai vēlaties sagādāt dāvanu, jo vieglāks būs šis uzdevums. Pazīstot un izprotot viņas personību, ir vieglāk izvērtēt, vai konkrētā dāvana atbildīs viņas vēlmēm un spēs ielīksmot viņas sirdi. Katrs cilvēks ir unikāls, ar savu skatījumu uz pasauli, savu dzīvesstilu, tāpēc īstā dāvana sievietei svētkos arī būs unikāla un īpaša izvēle tieši viņai.

Kādi ir viņas hobiji un intereses
Sievietes personība, protams, iet roku rokā ar viņas hobijiem un interesēm, mīļākajām nodarbēm, gaumi utt. Te noteikti ir informācijas lauks, kurā smelties idejas piemērotai dāvanai. Pērkot kaut ko specifisku un ar hobijiem saistītu, labāk gan neuzkrītoši pārliecināties, vai viņai kaut kas tāds jau nav.

Sievietei, kura labprāt daudz lasa, var uzdāvināt kādu no jaunākajām un kritiķu atzinīgi novērtētām grāmatām. Vai arī uzdāvināt gada abonementu grāmatžurnālam, tie tagad dāmu vidū ir populāri. Sportiskajai un aktīvajai sievietei, var uzdāvināt fitnesa aksesuārus vai gaumīgu un personalizētu ūdens pudeli. Kulinārajai burvei varat sakomplektēt bagātīgu dāvanu grozu ar garšvielām, interesantām piedevām un gardumiem, kas noderēs virtuvē. Varat arī pievienot jaunu pavārgrāmatu, tās grāmatnīcās vienmēr pieejamas plašā izvēlē.

Uzmanīgi ar dāvanām, ko var pārprast
Ja dāvana svētkos nepieciešama sievietei, ar kuru nav tik ciešas attiecības, tad jāatceras, ka jāievēro takta sajūta un jāizvērtē, vai dāvana raidīs pareizos signālus, neaizvainos, neradīsies pārpratumi. Piemēram, ja vajadzīga dāvana kolēģei, priekšniecei vai attālākai radiniecei, tad labāk neeksperimentēt, bet pieturēties pie klasiskām izvēlēm. 

Dāvanu kartes precēm un pakalpojumiem – ērti un noderīgi
Dāvanu kartes ir vienas no bieži izvēlētām dāvanām, jo tās ir viegli pasniegt un tās savā ziņā atbrīvo no galējās izvēles, atstājot to paša dāvanas saņēmēja ziņā. Piemēram, ja zināt, kāds ir viņas hobijs un intereses, tad varat uzdāvināt dāvanu karti atbilstošā veikalā, kur viņa jau pati varēs izvēlēties to, kas ir patiešām nepieciešams un atbilst viņas gaumei. 

Ja dāvana sievietei svētkos ir dāvanu karte, tad gan jāatceras, ka nav pieklājīgi dāvināt to tādā vērtībā, par kuru šajā veikalā īsti neko nevar nopirkt. Summai jābūt atbilstošai veikala sortimentam un cenu līmenim.

Labas dāvanas sievietei atradīsiet arī internetā
Ja dāvana sievietei svētkos vajadzīga steidzami un nav laika staigāt pa veikaliem, tad varat to iegādāties arī interneta veikalā lieliskadavana.lv, kur vienuviet pieejamas simtiem dāvanas un pakalpojumi ne tikai sievietēm, bet jebkuram gaviļniekam un jebkuriem svētkiem – SPA un skaistumkopšanas pakalpojumi, dažādi kursi un meistarklases, restorānu apmeklējumi, nakšņošana, ekskursijas, aktīvās atpūtas pakalpojumi un daudz kas cits interesants.

Visas dāvanas ātri un ērti nopērkamas dāvanu kartes veidā, ko iespējams saņemt e-pastā un izdrukāt pašam, vai kā eleganti noformētu dāvanu karti, ko kurjers piegādās jums vai uzreiz pašai gaviļniecei – sievai, mammai, māsai, draudzenei vai kolēģei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)