Banner 980x90

Daugavpils Universitātē sākas 59.starptautiskā zinātniskā konference

Daugavpils, 6.apr., LETA. Šodien Daugavpils Universitātē (DU) sākas un 7.aprīlī turpināsies 59.starptautiskā zinātniskā konference, aģentūru LETA informēja DU administrācijā.

Konferences oficiālā atklāšana notiks šodien plkst.12 mācību korpusā Parādes ielā 1A. Pasākuma gaitā tiks pasniegti arī DU Goda doktora diplomi. Turpinājumā sekos plenārsēde, kurā ar priekšlasījumiem uzstāsies DU Goda doktori un "Gada balvas zinātnē 2016" ieguvēji.

Pēc plenārsēdes divas dienas darbs norisināsies vairāk nekā 30 sekcijās. Kopumā DU 59.starptautiskajā zinātniskajā konferencē piedalīsies vairāk nekā 320 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Polijas, Bulgārijas, Baltkrievijas un Taivānas.

Konferenci organizē DU un DU Jauno zinātnieku asociācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)