Banner 980x90

Daugavpils Universitātē notiks  konference "Sporta izglītības aktualitātes"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ceturtdien, 18.februārī plkst.9.30 Parādes ielā 1. 115.auditorijā notiks studentu 1.zinātniskā konference "Sporta izglītības aktualitātes".

Kā pilsētas informācijas portālam Daugavpils24.lv pavēstīja  DU Starptautisko un sabiedrisko attiecību daļas Sabiedrisko attiecību menedžere Zane Ločmele, konferences mērķis ir sagatavot radošu jauno sporta izglītības speciālistu, kurš ieguvis pirmās zinātniski pētnieciskās iemaņas un prot tuvināt saikni starp sporta teoriju un praksi.

Konferences organizatori: DU Sporta katedra sadarbībā ar DU Studentu padomi.

Šobrīd konferencē pieteikti profesionālās bakalaura studiju programmas "Skolotājs" studiju virziena "Sporta un sociālo zinību skolotājs" studentu 15 priekšlasījumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)