Banner 980x90

Daugavpils svinēs 743.dzimšanas dienu

Daugavpils, 18.apr., LETA. No 4.jūnija līdz 10.jūnijam Daugavpilī norisināsies tās 743.dzimšanas dienai veltīti pilsētas svētku pasākumi, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļā.

Šogad pilsētas svētku devīze būs "Daugavpils skan!" un pasākuma organizatori sola, ka šogad pilsētas svētki būs īpaši skanīgi. To gaitā pilsētas laukumos, parkos un skvēros paredzēti daudzveidīgi koncerti, gadatirgus, sporta sacensības, dažādas citas aktivitātes.

Par vienu no krāšņākajiem pilsētas svētku notikumiem kļūs Svētku gājiens, kurš notiks 9.jūnijā, plkst.13 Rīgas ielā un noslēgsies Vienības laukumā, kur paredzēta pilsētas svētku oficiāla atklāšana.

Pilsētas svētku rīkotāji aicina uzņēmumus, izglītības iestādes un citus kolektīvus līdz 18.maijam pieteikties pilsētas svētku gājienam "Daugavpils skan!".

Tāpat Daugavpils pilsētas dome līdz 18.maijam pieņem pieteikumus atrakciju uzstādīšanai Pilsētas svētku laikā Pumpura skvērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)