Banner 980x90

Daugavpils specializētā autotransporta uzņēmums gatavs darbam ziemas apstākļos

Daugavpils, 25.okt., LETA. Sanitārās tīrības uzturētājs Daugavpils administratīvajā teritorijā, AS "Daugavpils specializētā autotransporta uzņēmums" ir pilnā tehniskajā gatavībā darbam ziemas apstākļos, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Uzņēmuma rīcībā ir 14 traktortehnikas vienības, kas veiks trotuāru mehanizēto uzkopšanu, kā arī tiks nodarbināti 60 sētnieki manuālai teritoriju uzkopšanai. Ceļu uzkopšanas vajadzībām uzņēmums nodrošinās sešas traktortehnikas vienības un četras specializētās automašīnas.

Patlaban uzņēmuma ražošanas bāzē ir sagatavotas 2000 tonnas sāls/smilšu maisījuma un 240 tonnas sāls, tuvākajā laikā tiks iegādātas vēl 600 tonnas.

Ņemot vērā laika prognozes par sniegu naktī uz 26.oktobri, lai nodrošinātu iedzīvotājiem un transportam drošu pārvietošanos, uzņēmums ir gatavs nodrošināt nepieciešamos tīrīšanas un nokaisīšanas darbus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)