Banner 980x90

Daugavpils sociālā dienesta vadītāja amatam pieteikušies desmit pretendenti

Daugavpils, 22.aug., LETA. Daugavpils pilsētas domes izsludinātajam konkursam uz vakanto Sociālā dienesta vadītāja amatu pieteikušies desmit pretendenti, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Patlaban sācies darbs pie iesniegto dokumentu izvērtēšanas.

Jau vēstīts, ka jūlija beigās Daugavpils sociālā dienesta vadītājas amatu pamesta Līvija Drozde.

Drozde aģentūrai LETA atteicās sniegt plašākus komentārus par savu rīcību, vien sakot, ka darbiniekam ir tiesības iesniegt atlūgumu un nesniegt skaidrojumus par savu rīcību.

Drozdes Daugavpils sociālo dienestu vadīja kopš 2015.gada aprīļa.

Par dienesta vadītāja pienākumu izpildītāju ir iecelta Nonna Jakubovska, kas šos pienākumus ir pildījusi laika posmā no 2001. līdz 2005.gadam.

LETA jau vēstīja, ka jaunais Daugavpils domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš (S) sācis veidot savu komandu, paziņojot, ka nestrādās kopā ar cilvēkiem, kuriem nevar uzticēties. Piemēram, viņš pauda, ka amatu varētu zaudēt SIA "Daugavpils dzīvokļu komunālās saimniecības uzņēmums" valdes loceklis Jevgeņijs Oļenovs. Elksniņš arī pieļauj iespēju atbrīvot no ieņemamā amata Daugavpils pilsētas Pašvaldības policijas priekšnieku Viktoru Gudakovski un septembrī nepagarināt darba līgumu ar pašreizējo Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītāju Reini Jokstu.

25.jūlijā AS "Daugavpils satiksme" akcionāru sapulcē tika akceptēti valdes locekļu Sabīnes Šņepstes un Ēvalda Mekša iesniegumi par atbrīvošanu no ieņemamajiem amatiem pēc pašu vēlēšanās. Par jaunajiem valdes locekļiem iecelti Romans Savickis un Dmitrijs Rodionovs, kuri strādās līdz brīdim, kad amata kandidātu atlases kārtībā tiks atlasīta un iecelta pastāvīga valde.

Ar Elksniņa rīkojumu uz Gudakovska atstādināšanas laiku par Daugavpils pašvaldības policijas priekšnieka pienākumu izpildītāju ir iecelts Kaspars Ķikuts.

Ķikuts ir ieguvis augstāko izglītību un kopš 2003.gada strādāja vairāku pašvaldības policijas struktūrvienībās, ir vairākas reizes apbalvots ar pateicībām, goda rakstiem, goda zīmēm un apbalvojuma medaļām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)