Banner 980x90

"Daugavpils siltumtīkli" piedāvā iedzīvotājiem, kam radušās grūtības ar rēķinu apmaksu, slēgt vienošanās

Daugavpils, 6.marts, LETA. Pašvaldības AS "Daugavpils siltumtīkli" piedāvā iedzīvotājiem, kam radušās grūtības ar apkures rēķinu apmaksu, slēgt rakstiskas vienošanās par parāda dzēšanu un tekošo rēķinu apmaksu, aģentūru LETA informēja uzņēmuma administrācijā.

"Daugavpils siltumtīklu" valdes loceklis Andrejs Kuzņecovs norāda, ka šogad februāris ir bijis aukstākais pēdējos gados. Tā vidējā temperatūra bija mīnus 7,9 grādi. Pēc provizoriskiem datiem vidējā maksa par apkuri varētu būt 1,55 eiro par kvadrātmetru bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), kas ir par aptuveni 20% vairāk nekā janvārī.

Ņemot vērā apkures rēķinu pieaugumu, kā arī lai atvieglotu iedzīvotājiem norēķinus par patērēto siltumenerģiju, "Daugavpils siltumtīkli" piedāvā slēgt rakstiskas vienošanās par parāda dzēšanu un tekošo rēķinu apmaksu.

Lai noslēgtu vienošanos, iedzīvotājiem jāierodas uzņēmuma biroja telpās 18.Novembra ielā 4. Vienošanās izpildes gadījumā nokavējuma procenti netiks aprēķināti.

Paredzamais siltumenerģijas tarifs Daugavpilī martā līdzīgi kā februārī ir 50,53 eiro par vienu megavatstundu bez PVN.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)