Banner 980x90

"Daugavpils satiksmes" valdes locekļu amatiem pieteikušies deviņi pretendenti

Daugavpils, 4.okt., LETA. Konkursam uz diviem vakantajiem AS "Daugavpils satiksme" valdes locekļu amatiem pieteikušies deviņi pretendenti, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Konkursam iesniegtos pieteikumus un dokumentus konkursa komisija plāno izvērtēt tuvākajā laikā.

Līdzšinējo AS "Daugavpils satiksme" valdes locekļu Sabīnes Šņepstes un Ēvalda Mekša iesniegumi par atbrīvošanu no ieņemamajiem amatiem pēc pašu vēlēšanās tika akceptēti AS "Daugavpils satiksme" akcionāru sapulcē 25.jūlijā.

Par valdes locekļu pienākumu izpildītājiem iecelti Romans Savickis un Dmitrijs Rodionovs, kuri strādās līdz brīdim, kad amata kandidātu atlases kārtībā tiks atlasīta un iecelta pastāvīga valde.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)