Banner 980x90

Daugavpils pirmsskolas izglītības iestādēs sāk pieslēgt apkuri

Daugavpils, 22.sept., LETA. Daugavpils pirmsskolas izglītības iestādēs pakāpeniski sākusies apkures pieslēgšana, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Patlaban apkurei ir pieslēgta trīs pirmsskolas izglītības iestādes. Tas ir izdarīts pamatojoties uz iestāžu vadības vēstulēm.

Šonedēļ tika veikts temperatūras monitorings pirmsskolas izglītības iestāžu telpās. Nevienā no bērnudārziem temperatūra nav zemāka par 18 grādiem.

"Katrā bērnudārzā situācija ir atšķirīga, tāpēc apkures pieslēgšana notiek pēc vēstules saņemšanas no bērnudārza vadības," skaidro Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova.

Kad Izglītības pārvalde būs saņēmusi vēstules par apkures pieslēgšanu no puses izglītības iestāžu, apkure pārējos bērnudārzos tiks pieslēgta, negaidot pieprasījumu no iestādes vadības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)