Banner 980x90

Daugavpils pilsētas svētkos arī šogad būs aviošovs

Daugavpils, 7.jūn., LETA. Sestdien, 10.jūnijā, plkst.19 pilsētas svētkos Daugavpilī virs Daugavas sāksies aviošovs, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Paraugdemonstrējumu programmu ievadīs lidmašīnas "An-2" nolaišanās uz ūdens. Turpinājumā helikopters "Mi-17" demonstrēs glābēju plosta izmešanu cietušā glābšanai un glābēja nolaišanos pie cietušā. Glābējs aktivizēs plostu un izvilks cietušo.

Kā nākamie šovā uzstāsies izpletņlēcēji, kas ar izpletņiem nolaidīsies uz pontona. Savukārt "An-2" dosies pēc nākamās izpletņlēcēju grupas. Pēc izpletņlēcēju piezemēšanās sāksies "Bell 206" helikopteru paraugdemonstrējumi, akrobātikas paraugdemonstrējumi ar lidmašīnu "Jak 52".

Turpinājumā "Mi-17" demonstrēs "Bamby Bucket" uzpildīšanu, kam sekos izpletņlēcēju paraugdemonstrējumi, un akrobātikas paraugdemonstrējumi. Aviošova programmu noslēgs "Baltic Bees" grupas paraugdemonstrējumi.

Lidotāju un izpletņlēcēju sniegumu aviošova gaitā varēs vērot Daugavmalā, Daugavas ielā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)