Banner 980x90

Daugavpils pilsētas dome koriģēs domes pastāvīgo komiteju sastāvu

Daugavpils, 8.aug., LETA. Atsaucoties vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Kaspara Gerharda (VL-TB/LNNK) aicinājumam, jau tuvākajā domes sēdē Daugavpils pilsētas domes pastāvīgo komiteju sastāvos plānots veikt korekcijas, nodrošinot proporcionalitātes principa ievērošanu, aģentūrai LETA atzina Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš (S).

"Daugavpils domei ir izveidojusies laba sadarbība ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju dažādu pilsētai aktuālu jautājumu risināšanā, izveidojies veiksmīgs kopīgs darbs pie dažādiem attīstības projektiem. Ir panākta vienošanās arī par to, ja Latgales partijas deputāti vēlas aktīvāk iesaistīties Daugavpils domes komiteju darbībā, tad kāpēc lai liegt viņiem šādu iespēju. Esam iesnieguši grozījumu projektu pilsētas domes nolikumā, kas paredz atsevišķās komitejās palielināt deputātu skaitu, atsevišķās samazināt," teica Elksniņš.

Kā jau ziņots iepriekš, Gerhards uzdevis vairākām pašvaldībām, tai skaitā Jūrmalas un Salaspils, pārskatīt komiteju sastāvus, atbildot uz pašvaldības deputātu ministrijā iesniegtajām sūdzībām.

"Latvija ir neatkarīga demokrātiska republika, un mans kā par pašvaldībām atbildīgā ministra pienākums ir aizstāvēt demokrātijas principu ievērošanu. Ja nepieciešams, atcelšu tos pašvaldību lēmumus, kas neatbilst likumam," teica Gerhards.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)