Banner 980x90

Daugavpils pedagogiem Skolotāju dienā pasniegs naudas balvas

Daugavpils24.lv
Daugavpils24.lv
Daugavpils pedagogiem Skolotāju dienā tiks pasniegtas naudas balvas, aģentūru LETA informēja Daugavpils domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļā.

Plānojot pašvaldības šā gada budžetu, tajā tika paredzēti līdzekļi pilsētas skolotāju prēmēšanai. 2.oktobrī, svinot Skolotāju dienu, kā pateicība par pašaizliedzīgo darbu visu 48 Daugavpils skolu un pirmskolas izglītības iestāžu pedagogiem tiks izmaksātas naudas balvas - 150 eiro uz vienu likmi.

Skolotāju prēmēšanai Daugavpils pilsētas pašvaldības budžetā paredzēti 294 016 eiro.

Skolotāju dienai veltītajā svinīgajā pasākumā Kultūras pilī labākajiem Daugavpils pedagogiem paredzēts pasniegt pateicības un dāvanas par radošu un kvalitatīvu darbu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)