Banner 980x90

Daugavpils pašvaldība veidos jaunus grupu dzīvokļus

Jelgava, 11.sept., LETA. Daugavpils pašvaldība pašlaik izvērtē būvnieku piedāvājumus septiņu dzīvokļu pārbūvei, lai tajos iekārtotu Jauniešu māju un grupu dzīvokļus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pilsētā plānots veidot Jauniešu māju un grupu dzīvokļus Viršu ielā un Poligona ielā. Viršu ielā pašvaldība iecerējusi trīs dzīvokļu, bet Poligona ielā - četru dzīvokļu remontu. Pašlaik notiek iepirkumos iesniegto piedāvājumu izvērtēšana. Katrā no tiem piedāvājumus iesnieguši vairāki pretendenti.

Visos dzīvokļos ir trīs vai četras istabas. Darbu apjomos ir iekļauti demontāžas darbi, balkonu remonts, dzīvojamo telpu remonti, durvju un logu nomaiņa, virtuves remontdarbi un nepieciešamā virtuves aprīkojuma un mēbeļu uzstādīšana, sanitāro mezglu remonts un santehnikas uzstādīšana, ventilācijas, elektroinstalācijas sistēmu nomaiņa. Izmaksās iekļauta arī darba alga un nodokļi.

Darbi notiek saskaņā ar domes lēmumu par piedalīšanos deinstitucionalizācijas plāna īstenošanā. Pašvaldība plāno izremontēt brīvos pašvaldības rīcībā esošos dzīvokļus, veidojot Jauniešu māju un grupu dzīvokļus, tādejādi sakārtojot savus īpašumus un paplašinot sociālo pakalpojumu klāstu grūtībās nonākušajiem pašvaldības iedzīvotājiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)