Banner 980x90

Daugavpils novadā pie trīs kontrabandistiem atrod 120 000 kontrabandas cigarešu

Rīga, 23.maijs, LETA. Latvijas robežsargi šonedēļ sadarbībā ar Baltkrievijas kolēģiem, Daugavpils novadā pie trīs kontrabandistiem atraduši 120 000 kontrabandas cigarešu, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardze.

Pārbaudot no sensora saņemto signālu un veicot meklēšanas pasākumus, robežsargi Kaplavas pagastā 15 metrus no valsts robežas aizturēja trīs vīriešus bez personu apliecinošiem dokumentiem un speciālajām caurlaidēm.

Personu aizturēšanā atbalstu sniedza Baltkrievijas kolēģi, kuri apsekojot valsts robežu Latvijas pusē pamanīja likumpārkāpējus un ar balss komandu un brīdinājuma šāvienu personas apturēja. Netālu no notikuma vietas robežsargi atrada astoņus melnā polietilēna plēvē ietītus iepakojumus.

Kopumā izņemti 120 000 cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes markām aptuveni 12 000 eiro vērtībā.

Divi no aizturētajiem jau nonākuši robežsargu redzeslokā, proti, maija sākumā jau administratīvi sodīti par pierobežas joslas režīma pārkāpumiem.

Arī šoreiz par pierobežas joslas režīma pārkāpumiem 1983., 1988. un 1991.gadā dzimušajiem vīriešiem noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli, savukārt par cigarešu kontrabandu personu grupā sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)