Banner 980x90

Daugavpils novadā par 745 000 eiro pārbūvētas septiņas Lociku ciema ielas un stāvlaukums

Daugavpils, 30.okt., LETA. Daugavpils novada Naujenes pagasta Lociku ciemā par 745 000 eiro pārbūvētas septiņas ielas un stāvlaukumi, aģentūru LETA informēja Daugavpils novada pašvaldībā.

Tehniskais projekts tapa jau 2013.gadā, taču iespēja finansējuma piesaistei projektam "Daugavpils novada Naujenes pagasta Lociku ciema Zaļās ielas, Mazās ielas, Gaismas ielas, Mazās Vienības ielas, Bērzu ielas, Īsās ielas, Vienības ielas un stāvlaukumu pārbūve" tika rasta vien pērn, Daugavpils novada domei ņemot aizņēmumu Valsts kasē. Tā paša gada septembrī tika sākta arī projekta realizācija.

Ielu rekonstrukcijas gaitā izbūvēta jauna lietus ūdens novadīšanas sistēma, apgaismojums un gājēju ietves, atjaunota ielu braucamā daļa, izveidots skvērs, kā arī uzstādīti bērnu rotaļu laukumu nožogojumi. Būvdarbus veica SIA "Latgales ceļdaris".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)