Banner 980x90

Daugavpils novadā notiks pirmais pirts rallijs

Daugavpils, 6.apr., LETA. Daugavpils novadā 29.aprīlī visi interesenti tiks aicināti uz pirmo "Pirts ralliju 2017", aģentūru LETA informēja Daugavpils novada pašvaldības aģentūra "Taka" tūrisma organizatore Jolanta Bāra.

Tās būs jautras sacensības starp komandām, apmeklējot un izmēģinot visdažādākās pirtis: saunas, melnās pirtis, slapjās pirtis visā novada teritorijā. Tā būs savdabīga "atvērto durvju diena", kuras laikā apmeklētājiem būs ne tikai iespēja bez maksas izmēģināt 15 Daugavpils novada tūrisma jomas uzņēmēju piedāvātās pirtis, bet arī piedalīties balsošanā par labāko pirti un sacensties komandu konkurencē par lielisku balvu - apmaksātu atpūtu ar savu komandu pirtī, kas būs pasākuma noslēgumā saņēmusi nomināciju "Labākā pirts Daugavpils novadā 2017".

Pasākuma mērķis ir popularizēt Daugavpils novadā pieejamās plašās un daudzveidīgās atpūtas iespējas, atbalstot vietējos tūrisma uzņēmējus, atzīmēt un apbalvot labākās pirtis novadā, kā arī veicināt veselīgu dzīvesveidu.

"Pirts rallija" gaitā komandām būs jāapmeklē visās pirtīs, kas piedalās konkursā. Maršruta kopējais garums aptuveni 200 kilometri, starts plkst.11 no viesu mājas "Stārķis", noslēgums - pie kempinga "Ozianna". Katrā pirtī visiem komandas dalībniekiem (divi - četri cilvēki) vismaz trīs minūtes pirts "ietērpā" būs jāatrodas karstajā telpā. Maksimālais atrašanās laiks pirtī - piecas minūtes karsētavā un desmit minūtes pirtī kopā ar pārģērbšanos.

Uzvarēs un galveno balvu saņems tā komanda, kas paspēs apmeklēt visas pirtis visātrāk, visas komandas - godalgoto vietu ieguvējas balvā saņems pa kastei "Latgales alus". Dāvanas dažādās nominācijās piedāvās arī citi atbalstītāji - "Pabeerzner" alus un ZS "Ziediņi". Komandas, kas, pārvietojoties starp pirtīm, pārkāps ceļu satiksmes noteikumus, tiks diskvalificētas.

Labāko pirti Daugavpils novadā noteiks komandu balsojums pēc tam, kad tās būs apmeklējušas visas pirtis. Papildu balvu saņems pirts, kas uzvarēs balsojumā Daugavpils novada pašvaldības aģentūras "Taka" profilā sociālā tīkla "Facebook" vietnē.

Dalību "Pirts rallijā 2017" komandām jāpiesaka līdz 25.aprīlim. Pasākumu organizē Daugavpils novada pašvaldības aģentūra "Taka".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)