Banner 980x90

Daugavpils novada Līksnā šogad notiks sestais festivāls "Muzykys Skrytuļs"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Daugavpils novada Līksnā no 2016.gada 1. līdz 3.jūlijam jau sesto reizi notiks lielākais jaunās latgaliešu mūzikas festivāls "Muzykys Skrytuļs", pulcinot mūziķus, kuri dažādos žanros rada dziesmas latgaliski.

Kā informē pasākuma rīkotāji, festivāls notiks trīs dienas un tajā piedalīsies vairākas viesu grupas arī no ārzemēm. Festivālā piektdienā skanēs etnomūzika, sestdien dienas un vakara koncertos uzstāsies latgaliešu jaunās grupas, savukārt naktī būs iespēja izbaudīt rokmūziku, un svētdien Līksnas Vissvētās Jēzus Sirds Romas katoļu baznīcā norisināsies garīgās mūzikas koncerts.

Pašreiz līdz 30.aprīlim izsludināta mūziķu pieteikšanās dalībai festivālā. Jaunās mūzikas festivāla "Muzykys Skrytuļs" rīkošana tika aizsākta 2005.gadā ar mērķi popularizēt latgalisko identitāti un sekmēt jaunu dziesmu radīšanu latgaliski. Festivāla moto ir "Kruot var na tikai naudu‟, tāpēc festivāls visiem apmeklētājiem ir bez maksas.

Festivāla jaunumiem iespēja sekot līdzi ir sociālajos tīklos: http://www.draugiem.lv/muzykysskrytuls/, http://www.facebook.com/muzykysskrytuls, https://twitter.com/LiksnasKN, kā arī organizatoru mājas lapā http://www.liksna.lv.

Festivālu tradicionāli rīko Daugavpils novada Kultūras pārvalde un Līksnas pagasta pārvalde.

Papildus informācija: Sanita Pinupe, Līksnas pagasta Kultūras nama vadītāja

Tālr. +371 65475550, mob. +371 26058951;

E-pasts: sanita.pinupe@liksna.lv

Mājas lapa: www.liksna.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)