Banner 980x90

Daugavpils novadā izņem tonnu kandžas un piecas tonnas brāgas

Daugavpils, 14.maijs, LETA. Daugavpils novada Tabores pagastā, kāda 1973.gadā dzimuša vīrieša dzīves vietā Valsts policijas (VP) darbinieki izņēmuši 1007 litrus paštaisīta alkohola, kā arī 4797 litrus brāgas, aģentūru LETA informēja VP Latgales reģiona pārvaldes Disciplinārās uzraudzības grupas vecākā inspektore Inese Fjodorova.

VP Daugavpils iecirkņa amatpersonas ieguva informāciju par to, ka minētais vīrietis savās mājās ražo alkoholiskos dzērienus lielā apmērā. Lai pārbaudīto šo informāciju, tika veikta kratīšana.

Kandžas tecinātājs jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par līdzīga rakstura likumpārkāpumiem.

Par minēto faktu sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 2212 pirmās daļas - par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu (ražošanu), glabāšanu vai pārvietošanu, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā. Lai precīzi noteiktu izņemto vielu daudzumu un sastāvu, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Par šādu likumpārkāpumu vainīgās personas soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)