Banner 980x90

Daugavpils mērs izsaka līdzjūtību Krievijas tautai sakarā ar traģiskajiem notikumiem Sanktpēterburgā

Daugavpils, 4.apr., LETA. Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis (Latgales partija) izteicis līdzjūtību Krievijas tautai sakarā ar traģiskajiem notikumiem Sanktpēterburgā, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

"Daugavpils iedzīvotāju vārdā izsaku visdziļāko līdzjūtību Krievijas tautai sakarā ar traģiskajiem notikumiem Sanktpēterburgā. Daugavpils jau sen cieši sadarbojas ar Sanktpēterburgu un to cilvēku sāpe, kuri terorakta laikā zaudējuši tuviniekus- tā ir arī mūsu sāpe." - šādu ierakstu Lāčplēsis atstāja līdzjūtību grāmatā Krievijas ģenerālkonsulātā.

Jau vēstīts, ka 3.aprīlī Sanktpēterburgā metro nogranda sprādziens, kurā pēc pēdējās informācijas bojā gājuši 11 cilvēki un vēl 51 cilvēks ievainots.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)