Banner 980x90

Daugavpils mērs gandarīts par drūmo prognožu nepiepildīšanos, vēl Jaunajā gadā mieru un sapratni

Daugavpils24.lv
Daugavpils24.lv

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis ir gandarīts par to, ka šogad nav piepildījušās drūmās prognozes par masveida atbrīvošanu no darba, par budžeta neizpildi un sociālo programmu sašaurināšanu. Viņš Ziemassvētkos un Jaunajā gadā vēl visiem mieru un sapratni.

Daugavpils mērs norāda, ka pilsētā valda stabilitāte, budžeta ieņēmumi pildās, tāpēc pašvaldībai bija iespējas paplašināt sociālā atbalsta programmas bērniem un senioriem. Sākta projektu realizācija, kas pilsētai piesaistīs jaunos speciālistus. Pērn pilsētā daudz paveikts arī ceļu sakārtošanā un sabiedriskā transporta pakalpojumu uzlabošanā, labiekārtotas vairākas atpūtas vietas.

"Pirms gada mēs nedomājām, ka arī drošība ir viena no svarīgākajām lietām, ka pēkšņi tā var kļūt par pašu galveno faktoru. Tāpēc es vēlu katrai ģimenei, pilsētai, valstij mieru un sapratni. Izrādās, ka tās ir ļoti trauslas lietas, kuras var viegli saplēst. Ceru un ticu, ka tas nenotiks," uzsvēra Lāčplēsis.

Pēc pašvaldības vadītāja teiktā, Daugavpilij nākamgad ir lieli plāni, pilsētā sāksies jauna ceļu pārvada būvniecība, plānota jaunu tramvaju iegāde, promenādes izbūve. Saņemti arī investoru piedāvājumi par jaunu ražotņu un jaunu darbvietu izveidi pilsētā.

"Katram ir arī savas ieceres. Kāds jau domā par jauno ražu, kāds plāno ģimenes pieaugumu, kādam ir iecere sākt savu biznesu. Vēlu jums visiem, lai viss iecerētais piepildās, lai tuvinieki vienmēr būtu blakus, lai mūs nepamet pārliecība, ka Jaunajā gadā viss būs labi," vēlot priecīgus svētkus un laimīgu Jauno gadu, teica Lāčplēsis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)