Banner 980x90

"Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" akcijas plānots izslēgt no regulētā tirgus ar mērķi samazināt izmaksas

Rīga, 5.sept., LETA. "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" akcijas plānots izslēgt no regulētā tirgus, lai samazinātu izmaksas, teikts kompānijas valdes sniegtajā informācijā biržai "Nasdaq Riga".

"Sabiedrības akcijas tiek piedāvāts izslēgt no regulētā tirgus, lai samazinātu sabiedrības izdevumus. Nav būtisku ieguvumu no dalības biržā, finanšu līdzekļu piesaiste ar biržas starpniecību praktiski nenotiek. Fakts, ka akcijas netiks tirgotas biržā, neatstās nekādu ietekmi uz sabiedrības klientiem, biznesa partneriem, ne arī uz darbiniekiem, bet sabiedrībai būs iespējams ietaupīt naudas līdzekļus," skaidro kompānijas valde.

Tāpat kompānijas vadība atzīmē, ka nav nodoma "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" akcijas tirgot citā biržā.

"Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" akciju izslēgšana no biržas neietekmēs arī kompānijas pamatkapitālu. Ja akcionāri nenolems atsavināt savas akcijas, arī "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" akcionāru struktūra nemainīsies, norāda kompānijas valde.

"Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" akcijas šobrīd kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā, taču kompānijas akcionāri ārkārtas sapulcē ceturtdien, 7.septembrī, plāno lemt par kompānijas akciju izslēgšanu no regulētā tirgus.

"Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" lielāko īpašnieku vidū ir Igaunijas uzņēmums "Skinest Rail" - 47,97%, kā arī Krievijas transporta kompānijas "Severstaļtrans" uzņēmumu grupā ietilpstošais Igaunijas uzņēmums "Spacecom", kam pieder 25,27%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)