Banner 980x90

Daugavpils Futbola skolas direktora amatam saņemti seši pieteikumi

Rīga, 1.apr., LETA. Daugavpils Futbola skolas direktora amatam saņemti seši pieteikumi, aģentūru LETA informēja pilsētas domes preses sekretāre Līga Korsaka.

Pieteikšanās amatam notikusi līdz marta beigām, un ir iesniegti sešu pretendentu pieteikumi. Plānots, ka sākotnēji notiks iesniegto dokumentu vērtēšana.

Jau vēstīts, ka februārī par Daugavpils Futbola skolas direktora pienākumu izpildītāju iecelts futbola treneris Nikolajs Ļubļins. Viņš iecelts līdz brīdim, kamēr ar domes lēmumu tiks iecelts Futbola skolas direktors.

Pagaidu vadītājs bijis nepieciešams, jo Daugavpils domes deputātu vairākums ārkārtas sēdē janvāra beigās lēma atbrīvot no amata līdzšinējo Futbola skolas direktoru Nauri Mackeviču. Deputāti sēdē iztirzāja pret Mackeviču sāktās pārbaudes rezultātus. Iepriekš Mackevičs tika atstādināts no amata uz dienesta pārbaudes laiku, jo pašvaldībai bija radušās aizdomas par darbībām, kas saistītas ar iespējamiem daudzkārtējiem finanšu pārkāpumiem.

Pats Mackevičs, komentējot sākto pārbaudi, aģentūrai LETA iepriekš apgalvoja, ka pilsētas vadība jau ilgāku laiku meklējusi iespēju "tikt vaļā" no direktora, un viss notiekošais esot politisks lēmums un pasūtījums. "Tagad viņi formāli atrada iemeslu," piebildis Mackevičs.

Vēlāk uz amatu izsludināts konkurss.

Daugavpils Futbola skola dibināta 2016.gadā kā profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāde "Futbola centrs Daugavpils", bet šogad nosaukums mainīts uz Daugavpils Futbola skolu. Pašlaik skolā mācās 455 bērni 32 mācību-treniņu grupās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)