Banner 980x90

Daugavpils domnieks: Drošības policijai ir jāpriecājas, ka ir politiķi, kam Krievijā ir kontakti

Daugavpils, 20.apr., LETA. Vadoties no nacionālo interešu un nacionālās drošības apsvērumiem, Drošības policijai (DP) būtu jāpriecājas, ka ir tādi politiķi, kam Krievijā ir kontakti un kas varētu sekmēt investīciju ienākšanu, komentējot savu iekļaušanu DP pārskatā, aģentūrai LETA atzina Daugavpils pilsētas domes deputāts Jurijs Zaicevs.

Daugavpils domnieks uzskata, ka Latvijas specdienesti saņem darba algu ne par ko. "Tā vietā lai pateiktos par šādām aktivitātēm, viņi tai skaitā arī mani, ir ierakstījuši savā ikgadējā atskaitē kā tādu nacionālās drošības biedēkli, kas ir muļķīgi," sūkstījās Zaicevs.

Patlaban, kad 2020.gadā noslēdzas Eiropas Savienības struktūrfondu finansējums un nav skaidrības vai finansēšanas termiņi tiks pagarināti, kad "sankciju kara" rezultātā rūpnieciskās ražošanas apjomu samazinājums Latgalē ir acīmredzams, pēc Zaiceva domām tieši otrādi būtu jāmeklē sakari ar Krievijas biznesa pārstāvjiem, šim nolūkam veidojot normālas attiecības.

Jau vēstīts, ka DP savā pārskatā, tāpat kā iepriekšējos gados, minējusi redzamākos Krievijas tautiešu politikas aktīvistus. No jauna šajā sarakstā minēts Daugavpils domnieks un biedrības "VVO" pārstāvis Zaicevs.

Krievijas informācijas ietekmes aktivitātes pret Latviju bijis noteicošais darbības virziens arī vairākām prokremliski orientētām personām, tostarp Vladimiram Lindermanam un Jevgeņijam Osipovam, kuri par atlīdzību turpinājuši veidot publikācijas Krievijas propagandas līdzekļiem, norādījusi DP.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)