Banner 980x90

Daugavpils dome piešķīrusi 79 140 eiro dotāciju Latvijas Radio pasākuma "Muzikālā banka" rīkošanai

Rīga, 23.nov., LETA. Daugavpils dome ceturtdien, 22.novembrī, nolēma piešķirt 79 140 eiro dotāciju Latvijas Radio pasākuma "Muzikālā banka" rīkošanai Daugavpils olimpiskajā centrā, aģentūra LETA uzzināja domes sēdē.

Iepriekš 8.novembra sēdē Daugavpils domes deputāti vienojās piešķirt 95 759 eiro finansējumu Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādei "Latviešu kultūras centrs", kas līdzfinansētu "Muzikālās bankas" organizēšanu, taču Latvijas Radio lūdza domi pārskatīt lēmumu, piešķirot par 16 619 eiro mazāk līdzekļu, bet dotācijas veidā.

Pēc deputātiem skaidrotā, Latvijas Radio lūdzis tiešu dotāciju, jo "Muzikālā banka" ir Latvijas Radio veidots zīmols, tādējādi Latvijas Radio vēlas uzņemties pilnu atbildību par koncerta organizēšanu un arī biļešu tirdzniecību.

Atbilstoši Daugavpils domes sēdes protokolam "Muzikālās bankas" koncerta vienas biļetes minimālā cena bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) būs astoņi eiro, bet maksimālā cena - 20 eiro bez PVN, savukārt koncerta ģenerālmēģinājumā ieejas maksa plānota pieci eiro bez PVN.

Aģentūru LETA jau ziņoja, ka pērn Latvijas Televīzija un Latvijas Radio pārtrauca sadarbību ar Ventspils pašvaldību izklaides raidījumu veidošanā, tostarp arī "Muzikālās bankas" rīkošanā, ņemot vērā, ka Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs bija viens no aktīviem "oligarhu sarunu" dalībniekiem un apspriedis mediju ietekmēšanas un pakļaušanas veidus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)