Banner 980x90

Daugavpils autobusu parks par pusmiljonu eiro pirks septiņus jaunus mikroautobusus

Rīga, 15.aug., LETA. Daugavpils pašvaldības SIA "Daugavpils autobusu parks" par pusmiljonu eiro pirks septiņus jaunus mikroautobusus, liecina uzņēmuma izsludinātais iepirkums par līzinga pakalpojumu nodrošināšanu.

Transportlīdzekļus "Mercedes Benz Sprinter 516CDI Bus" pārvadātājam piegādās SIA "Domenikss" par 519 560 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN). Pašlaik autobusu parks izsludinājis iepirkumu par atgriezeniskā finanšu līzinga pakalpojumu sniegšanu septiņu mikroautobusu iegādei. Līgumi par katru no transportlīdzekļiem tiks noslēgti uz pieciem gadiem.

Iepirkuma dokumentācija liecina, ka "Daugavpils autobusu parks" par mikroautobusu piegādi jau veicis pirmo iemaksu 103 912 eiro, ieskaitot PVN, apmērā.

Līzinga piedāvājumi autobusu parkam iesniedzami līdz 21.augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)