Banner 980x90

Daugavpils atjaunos sadarbības līgumu ar Vitebsku Baltkrievijā

Daugavpils, 21.apr., LETA. Daugavpils pilsētas domes Izglītības un kultūras jautājumu komiteja atbalstījusi lēmumprojektu par sadarbības līguma atjaunošanu starp Daugavpili un Vitebsku (Baltkrievija).

Kā aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā, sadarbības līgums starp Daugavpili un Vitebsku tika noslēgts pagājušā gadsimta deviņdesmito gadu sākumā. Šajā laikā ir daudz izdarīts - realizēti daudzi kopīgi projekti.

Daugavpili un Vitebsku vieno mākslinieki Rotko un Šagāls, regulāri notiek kultūras apmaiņas pasākumi - Daugavpils pārstāvji piedalās Slāvu bazārā Vitebskā, savukārt sadraudzības pilsētas delegācijas ir bieži viesi Daugavpilī notiekošajos pasākumos.

Sakarā ar jaunām sadarbības iespējām Vitebskas pašvaldības vadība ir ierosinājusi aktualizēt sadarbības līgumu, parakstot to no jauna.

Sadarbības līguma starp Daugavpili un Vitebsku parakstīšanas ceremonija notiks 11.maijā Vitebskā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)