Banner 980x90

Daugavpilī ugunsgrēkā ar dūmu detektoru neaprīkotā dzīvoklī gājuši bojā divi cilvēki

Rīga, 8.febr., LETA. Šodien Daugavpilī ugunsgrēkā ar dūmu detektoru neaprīkotā dzīvoklī ugunsgrēkā gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Šodien ap plkst.13.30 ugunsdzēsēji steidzās uz Aveņu ielu, kur deviņstāvu dzīvojamā mājā bija izveidojies sadūmojums. Ierodoties ugunsdzēsēji konstatēja, ka no ēkas septītā stāva loga nāk dūmi un dzīvoklī deg istaba un virtuve 35 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 54 gadus vecs vīrietis, kurš atrasts degošajā dzīvoklī, un apmēram 40 gadus veca sieviete, kura bija izlēkusi pa logu.

Lai gan kaimiņi, kuri bija pamanījuši izveidojušos sadūmojumu kāpņu telpā, nekavējoties zvanīja 112 un pirmie ugunsdzēsēji glābēji ieradās notikuma vietā jau pēc divām minūtēm, tomēr bijis jau par vēlu - liesmas jau bija pārņēmušas visu dzīvokli.

Iespējams, ugunsgrēks izcēlies no televizora, bet notikušā apstākļus sīkāk pētīs Valsts policija.

Ja dzīvoklī būtu ierīkots autonomais ugunsgrēka detektors vai automātiskā ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēma, tad, iespējams, ugunsgrēku savlaicīgi pamanītu degošā dzīvokļa saimnieki vai kaimiņi izdzirdētu spalgo signālu un būtu iespējams izglābt cilvēku dzīvības, pieļauj VUGD pārstāvji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)