Banner 980x90

Daugavpilī traucēta elektroapgāde 4800 "Sadales tīkls" klientiem

Rīga, 7.jūn., LETA. Tehnoloģisku traucējumu dēļ piektdien traucēta elektroapgāde aptuveni 4800 AS "Sadales tīkls" klientiem Daugavpilī Jātnieku, Tautas, Grodņas un Smilšu ielas apkārtnē, aģentūru LETA informēja kompānijas pārstāve Tatjana Smirnova.

Viņa pavēstīja, ka piektdien plkst.14.35 reģistrēts tehnoloģisks traucējums vidējā sprieguma 10 kV (kilovoltu) elektrotīklā Daugavpilī.

"Sadales tīkls" operatīvā darba brigāde nekavējoties sākusi bojājuma lokalizēšanu, lai visiem klientiem atjaunotu elektroenerģijas piegādi pēc iespējas ātrāk.

Elektroapgādes traucējumu iemesls tiek noskaidrots.

"Sadales tīkls" ir elektrotīkla uzturētājs un attīstītājs Latvijā. Kompānija nodrošina sadales elektrotīklu ekspluatāciju, atjaunošanu un plānveida attīstību, elektroenerģijas izlietošanas uzraudzību, zudumu samazināšanas pasākumus un elektroenerģijas uzskaiti, kā arī veic jaunu pieslēgumu izveidi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)