Banner 980x90

Daugavpilī tiksies Baltijas valstu latvieši

Daugavpils, 10.apr., LETA. Daugavpils Latviešu biedrība 5.maijā un 6.maijā Daugavpilī rīko triju Baltijas valstu simtgadei veltītu šo valstu Latviešu biedrību salidojumu, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Plānots, ka salidojumā piedalīsies Viļņas un Akmenes Latviešu biedrības no Lietuvas, Tallinas un Tartu Latviešu biedrības no Igaunijas, kā arī pašmāju Latviešu biedrības no Jelgavas, Rīgas un citām pilsētām. Kā viesi dalībai festivālā ir pieteikušies arī Latviešu biedrību pārstāvji no Krievijas pilsētām Sanktpēterburgas un Pleskavas. Iesaistīties salidojuma norisē aicināti arī citi interesenti.

Pasākumā dalībnieki dalīsies darba pieredzē, dosies ekskursijā pa Daugavpili, apmeklēs Daugavpils Marka Rotko mākslas centru, iepazīsies ar Daugavpils cietoksni, apmeklēs koncertu Latviešu Kultūras centrā, kā arī virkni citu pasākumu.

Iespējams, pasākuma gaitā tiks pieņemta arī salidojuma rezolūcija ar ieteikumiem Latvijas Saeimai aktuālu sociāli-ekonomisko problēmu risināšanai un Latvijas tautas dzīves līmeņa uzlabošanai.

Priekšlikumi rezolūcijas tekstam jāiesniedz Daugavpils Latviešu biedrībā līdz 25.aprīlim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)