Banner 980x90

Daugavpilī svinēs Otrās Lieldienas

Daugavpils, 23.marts, LETA. 2.aprīlī plkst.12 Daugavpilī, Vienības laukumā tradicionāli tiks svinētas Otrās Lieldienas, aģentūru LETA informēja Daugavpils Kultūras pārvaldes vadītājas vietniece Vita Viļevko.

Pasākumu ievadīs svētku koncerts "Ap Lieldienu šūpojos…", kurā savas Lieldienu un pavasara dziesmas izdziedās Latviešu kultūras centra folkloras kopa "Dzīsmeite", Poļu kultūras centra vokālais ansamblis "Daugavas krāsas", Baltkrievu kultūras centra vokālais ansamblis "Praļeski", Ukraiņu kultūras centra "Mrija" folkloras ansamblis un dejas izdejos Latviešu kultūras centra deju kolektīvs "Pienupīte".

Līdz ar koncertu savu darbību sāks arī Lieldienu darbnīcas bērniem. Tajās mazie svētku dalībnieki būs aicināti piedalīties Lieldienu olu krāsošanā, olu kaujās un ripināšanā, varēs padižoties konkursā "Skaistākā ola", kā arī piedalīties citās aktivitātēs.

Turpinājumā plkst.12.30 ar jestrajām dziesmām pasākuma dalībniekus priecēs viesi no Rēzeknes – kapela "Dziga", bet plkst.13.30 uz "brīvo mikrofonu" bērnus aicinās Lieldienu zaķis, kas būs sarūpējis saldās dāvanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)