Banner 980x90

Daugavpilī sākusies pieteikšanās tūristu gidu kursiem

Daugavpils, 3.febr., LETA. Daugavpilī sākusies pieteikšanās pilsētas tūrisma un informācijas aģentūras organizētajiem tūristu gidu kursiem, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Kursu mērķis ir, sniedzot vispusīgas teorētiskās zināšanas par Daugavpili, tās tūrisma objektiem un apskates vietām, kā arī praktiskās iemaņas, sagatavot speciālistus, kuri būtu gatavi strādāt pilsētas administratīvajā teritorijā, sadarboties ar pašvaldības tūrisma un informācijas aģentūru.

Pieteikties kursiem aicinātas pozitīvi noskaņotas, komunikablas un radošas personas, kas ir ieinteresētas iegūt jaunas zināšanas un gatavas strādāt ar iekšzemes un ārvalstu tūristiem un popularizēt Daugavpili, piedāvājot saturīgas un kvalitatīvas ekskursiju programmas.

Tūristu gidu kursu mācību programma ietvers gan teorētiskās, gan arī praktiskās nodarbības. Kursu noslēgumā paredzēts eksāmens, pēc kura sekmīgas nokārtošanas kursu dalībnieki saņems apliecību par kursu pabeigšanu. Tas viņiem dos iespēju griezties Daugavpils domes tūristu gidu sertificēšanas komisijā un saņemt Daugavpils tūrista gida sertifikātu.

Saskaņā ar pašvaldības saistošajiem noteikumiem par tūristu gidu pakalpojumu sniegšanu Daugavpils administratīvajā teritorijā pilsētas esošajos tūrisma objektos un tūrisma maršrutos iekļautajās apskates vietās vispusīgu informāciju drīkst sniegt tūristu gids, kurš apliecinājis savu profesionālo kvalifikāciju un minētajos noteikumos noteiktajā kārtībā saņēmis gida sertifikātu.

Pieteikties tūristu gidu kursiem interesenti aicināti līdz 15.februārim Daugavpils tūrisma un informācijas aģentūrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)