Banner 980x90

Daugavpilī sākas Eiropas jaunatnes čempionāts svara bumbu celšanā

Foto no Facebook.com/ Latvijas Svarbumbu celšanas asociācija
Foto no Facebook.com/ Latvijas Svarbumbu celšanas asociācija
Ceturtdien, 14.jūlijā, Daugavpils Olimpiskajā centrā sākas un līdz pirmdienai, 18.jūlijam, norisināsies Eiropas jaunatnes čempionāts svara bumbu celšanā, kā arī pasaules kausa un "Grand Prix" posms, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Dalību čempionātā apstiprinājuši 200 dalībnieki no 13 valstīm - Lielbritānijas, Vācijas, Īrijas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Norvēģijas, Krievijas, Latvijas, Ukrainas, ASV, Polijas, Igaunijas un Baltkrievijas. Paralēli Eiropas atklātajam čempionātam Daugavpilī norisināsies arī Pasaules kausa un "Grand Prix" posmi, kā arī 1.posms sieviešu triālā garajā ciklā.

Pirmie no pasaules un "Grand Prix" posmiem līdz šim norisinājušies Meksikā un Krievijā, bet pēc Latvijas posma tiks aizvadīti posmi Japānā, ASV un vēlreiz Krievijā. Lielais fināls paredzēts Lasvegasā, savukārt komandu fināls decembrī plānots Austrālijā.

Latvijas jaunatnes izlases sastāvā iekļauti desmit svarbumbu cēlāji: Edgars Bruns, Iļja Panucins, Iļja Vankovs, Mihails Zaluks, Aleksandrs Semjonovs, Vadims Popovičs, Samirs Morkāns, Ēvalds Nikicins, Viktorija Jevdokimova un Maksims Kuprijanovs.

Sacensības Daugavpilī norisināsies ar Daugavpils pilsētas pašvaldības atbalstu. Visiem notikumiem olimpiskajā centrā varēs sekot līdzi arī video tiešraidēs. Ieeja uz sacensībām būs bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)