Banner 980x90

Daugavpilī sākas apkures sezona; siltumenerģijas lietotāju parāds samazinājies par 200 000 eiro

Daugavpils, 3.okt., LETA. No šodienas Daugavpilī sākas apkures pieslēgšana, un kopš iepriekšējās apkures sezonas sākuma lietotāju parāds pašvaldības AS "Daugavpils siltumtīkli" samazinājies par aptuveni 200 000 eiro, preses konferencē Daugavpils domē žurnālistus informēja siltumapgādes uzņēmuma projektu vadītāja Oļesja Duškeviča.

Ja 2016.gada septembrī lietotāji Daugavpils siltumapgādes uzņēmumam bija parādā 3,454 miljonus eiro, tad šogad - 3,253 miljonus eiro.

Gatavojoties jaunajai apkures sezonai, "Daugavpils siltumtīklu" speciālisti ir veikuši apjomīgas siltumapgādes sistēmas plānotās pārbaudes un novērsuši konstatētos trūkumus. Veicot pārbaudes, cauruļvados ir konstatēti un novērsti 19 bojājumi. Remontdarbi ir izmaksājuši 144 000 eiro.

Lai uzlabotu siltumapgādes efektivitāti un drošību, piesaistot Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējumu, pilsētā vairākos posmos ir veikta siltumtrašu rekonstrukcija. Rekonstruēto siltumtrašu posmu kopējais garums ir vairāk nekā divi kilometri.

Siltumenerģijas tarifs Daugavpilī septembrī bija 48,97 eiro par megavatstundu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)