Banner 980x90

Daugavpilī sāk veidot pašvaldības nākamā gada budžetu, cer uz nelielu kāpumu

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis ("Latgales partija") izdevis rīkojumu par darba grupas izveidošanu pašvaldības 2017.gada budžeta projekta izstrādāšanai, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Vadīt darba grupu, organizējot pašvaldības 2017.gada budžeta projekta izstrādi, uzdots domes izpilddirektorei Ingai Goldbergai. Darba grupā ir iekļauti un pie budžeta projekta izstrādes darbosies Daugavpils domes vadības pārstāvji, deputāti un speciālisti.

Kā aģentūra LETA noskaidroja domes Finanšu nodaļā, pašvaldības 2017.gada budžets varētu būt nedaudz lielāks nekā šogad. Pēc piesardzīgiem aprēķiniem, par 5% budžetā varētu pieaugt dotācijas apmērs no Pašvaldību finanšu izlīdzināšanas fonda un no nodokļu ieņēmumiem.

Daugavpils pilsētas pašvaldības šī gada budžets ir 74,6 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)