Banner 980x90

Daugavpilī populārākie jaundzimušo vārdi pērn bija Artjoms un Sofija

Daugavpils, 4.janv., LETA. Populārākie vārdi, kādus vecāki devuši saviem bērniem 2017.gadā, Daugavpilī bija zēniem - Artjoms un meitenēm - Sofija, liecina Daugavpils Dzimtsarakstu nodaļas apkopotā statistika.

Populāri pērn Daugavpilī zēniem bijuši arī vārdi Ņikita, Dmitrijs, Emīls un Daniels bet meitenēm - Viktorija, Alise, Emīlija un Darja.

Vairāki bērni 2017.gadā Daugavpilī tikuši arī pie Latvijā retāk sastopamiem vārdiem tādiem kā: Eliass, Raiens, Enzo, Foma un Bendžamins - zēniem un Madina, Marieta, Amina, Teona un Safina - meitenēm.

Dzimstība 2017.gadā Daugavpilī nedaudz palielinājusies. Ja 2016.gadā pilsētā bija reģistrēti 778 jaundzimušie, tad pērn par 18 vairāk - 796.

Pērn Daugavpilī līdz 300 eiro tika palielināts bērna piedzimšanas pabalsts ģimenēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)