Banner 980x90

Daugavpilī policisti steigušies palīgā nelaimē nonākušai sirmgalvei

Daugavpils, 8.nov., LETA. Daugavpilī policijas darbinieki steigušies palīgā kādai nelaimē nonākušai 90 gadus vecai sievietei, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Vēlā otrdienas, 7.novembra, vakarā Daugavpils policijas iecirknī tika saņemts izsaukums no kādas 90 gadus vecas kundzes, kura, ejot no virtuves uz guļamistabu, bija nokritusi dzīvokļa gaitenī un pati saviem spēkiem nespēja piecelties. Saprotot, ka apkārt nav neviena, kas uzreiz spētu palīdzēt, sirmgalve nolēma pēc palīdzības vērsties pie likumsargiem un, pastiepjoties pēc telefona, piezvanīja policijai.

Ierodoties pie sirmgalves, policijas darbinieki palīdzēja sievietei piecelties un piedāvāja izsaukt mediķus, taču no ārstu palīdzības sieviete atteicās. Pārliecinoties, ka sievietei viss ir kārtībā, likumsargi devās prom, savukārt kundze no sirds pateicās policistiem par palīdzību un devās pie naktsmiera.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)