Banner 980x90

Daugavpilī plāno izveidot slēgtu skeitparku

Daugavpils, 2.marts, LETA. Atbalstot pilsētas jauniešu domes iepriekš izvirzīto iniciatīvu, Daugavpilī, patlaban neizmantojamā angārā Stacijas ielā 129A šogad plānots izveidot slēgtu skeitparku, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Šodien notika darba grupas izbraukuma sēde, kuras gaitā tika apskatītas minētās telpas. Pagaidām šīs telpas ir kā ražošanas teritorija un teritorijas plānojumā nav paredzētas tieši sporta attīstībai. Tāpēc līdz jaunajam teritoriālajam plānojumam tās paredzēts izmantot pagaidu lietošanai, izveidojot skeitparku.

Plānotie skeitparka izveides darbi ir iedalīti divos posmos. Pirmajā ir paredzēts veikt iekštelpu kosmētisko remontu un citus nepieciešamos uzlabojumus, lai veicinātu drošu nodarbošanos ar šīm visai riskantajām sporta aktivitātēm.

Savukārt otrajā posmā paredzēts iegādāties un uzstādīt skeitparka iekārtas. :Lai nodrošinātu telpās apkuri, plānots meklēti alternatīvus risinājumus, kas būtu reāli un finansiāli pieņemami.

Darba grupas pārstāvis, Daugavpils domes Izglītības un kultūras komitejas priekšsēdētājs Jānis Dukšinskis aģentūrai LETA pastāstīja, ka skeitparka izveide varētu izmaksāt ap 200 000 eiro. Šie līdzekļi ir paredzēti pašvaldības šī gada budžetā. Līdzekļus skeitparka aprīkojuma iegādei plānots piesaistīt arī piedaloties pārrobežu sadarbības projektos.

Angāru Stacijas ielā 129A sporta halles būvniecībai pašvaldība savā īpašumā iegādājās pērn.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)