Banner 980x90

Daugavpilī pēc kautiņa tramvajā aizturēts vīrietis

Rīga, 4.janv., LETA. Šonedēļ tramvajā Daugavpilī aizturēts kāds vīrietis ar nazi, kurš bija sācis kautiņu ar citu personu, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Informāciju par konfliktu tramvajā Daugavpils Pašvaldības policija saņēmusi trešdienas pēcpusdienā, un likumsargiem ziņots par kautiņu, turklāt vienam no kautiņā iesaistītajiem rokās bijis nazis. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā pašvaldības policijas ekipāža.

Sabiedriskajā transportā policijas darbinieki konstatējusi divus savā starpā saķērušos vīriešus, turklāt vienam bija stipri traumēta seja un galva.

Vīrieši tika izšķirti, un uzbrucējs aizturēts. Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas, kā arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāvji, kuri, apskatot cietušo, pieņēmuši lēmumu viņu nogādāt medicīnas iestādē.

Aizdomās turamā persona nodota Valsts policijas pārstāvjiem turpmāko procesuālo darbību īstenošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)