Banner 980x90

Daugavpilī pašvaldības policisti aiztur vīrieti, kurš līdzcilvēkiem draudēja ar ieroci

Daugavpils, 6.okt., LETA. Daugavpilī pilsētas pašvaldības policijas darbinieki aizturējuši jaunu vīrieti, kurš līdzcilvēkiem draudējis ar ieroci, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības policijā.

Aizvadītajā nedēļā pašvaldības policijas videonovērošanas posteņa darbinieku uzmanību piesaistīja konflikts starp vairākiem cilvēkiem Jaunās Forštates mikrorajonā. Vienā brīdī pie konfliktējošajiem piegājis vīrietis un izvilcis ierocim līdzīgu priekšmetu, ar kuru mērķējis uz apkārtējiem.

Informācija par notiekošo nekavējoties nodota pašvaldības policijas ekipāžām. Persona ar ierocim līdzīgo priekšmetu pēc brīža devās prom no notikuma vietas. Videonovērošanas posteņa darbinieki turpināja sekot šai personai, kā arī informēja kolēģus par tās pārvietošanās maršrutu un pazīmēm.

Rezultātā pašvaldības policijas darbinieki aizturēja kādu 1991.gadā dzimušu vīrieti, kuram bija ierocis, un nodeva viņu Valsts policijas darbiniekiem tālāko procesuālo darbību īstenošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)