Banner 980x90

Daugavpilī par padzīvojuša vīra piekaušanu un aplaupīšanu aiztur trīs jaunus vīriešus

Daugavpils, 14.jūl., LETA. Daugavpilī par kāda 1959.gadā dzimuša vīrieša piekaušanu un aplaupīšanu pašvaldības policijas darbinieki aizturējuši trīs jaunus vīriešus, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Naktī uz 9.jūliju Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas videopostenis Viestura un Lāčplēša ielu krustojumā fiksēja uzbrukumu un zādzību. Informācija par notiekošo tika nodota patruļgrupām, kuras operatīvi izbrauca uz notikuma vietu.

Autobusu pieturā tika atrasts 1959.gada dzimis vīrietis, kurš no sitieniem bija stipri cietis.

Nekavējoties tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība. Otra patruļgrupa, pateicoties videonovērošanas posteņa informācijai, sāka meklēt noziedzniekus tuvākajos pagalmos, kur viņi arī tika notverti kopā ar cietušā somu.

Pārbaudes gaitā tika noskaidrots, ka viens no likumpārkāpējiem dzimis 1986.gadā, bet abi pārējie ir 1976.gadā dzimuši dvīņu brāļi. Visu notiekošo novērojušas arī viņu pavadones - 1972.gada un 1991.gada dzimušas sievietes.

Visi likumpārkāpēji nodoti Valsts policijas darbiniekiem tālāku procesuālo darbību īstenošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)