Banner 980x90

Daugavpilī par 87 725 eiro veido iekštelpu alternatīvo sporta veidu centru

Jelgava, 11.okt., LETA. Stacijas ielā 129a, Daugavpilī, oktobrī sākta iekštelpu alternatīvo sporta veidu centra izveide, kas izmaksās 87 725 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Ēkā plānots veikt iekštelpu alternatīvo sporta veidu centra izveidošanu atbilstoši SIA "City Playgrounds" izstrādātam metam un tehniskai specifikācijai. Centrā būs skeitparka zona, vingrošanas zona, švammju kastes un batutu zona, klinšu kāpšanas zona.

Plānots, ka skeitparka laukums būs 360 kvadrātmetrus plašs, tas tiks veidots kā monolīta struktūra. Savukārt 80 kvadrātmetru lielajā vingrošanas zonā paredzēti dažādu formu un izmēru matrači, kas speciāli veidoti alternatīvo sporta veidu triku pilnveidošanai. Visās zonās, kura tas nepieciešams, tiks uzstādīti arī nepieciešamie drošības elementi.

Būvdarbus objektā veic SIA "Argon", un tos plānots pabeigt līdz jaunajam gadam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)