Banner 980x90

Daugavpilī par 1,5 miljonu eiro nosiltinās 32.pirmsskolas izglītības iestādi

Daugavpils, 31.janv., LETA. Daugavpilī, 32.pirmsskolas izglītības iestādē ir sākušies energoefektivitātes paaugstināšanas un fasāžu apdares darbi, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Atbilstoši noslēgtajam līgumam iepirkumā uzvarējusī SIA "Energobaltika" 18 mēnešos nosiltinās bērnudārza ārējās fasādes, atjaunos ventilācijas sistēmu, rekonstruēs siltumapgādes sistēmu, kā arī uzstādīs energoefektīvu apgaismojumu.

Lai nodrošinātu maksimāli ērtu un drošu vidi iestādes audzēkņiem, personālam un vecākiem projekta īstenošanas gaitā, būvdarbi sadalīta trīs kārtās.

Daugavpils 32.pirmsskolas izglītības iestādes ēkas atjaunošanas darbu kopējās izmaksas ir vairāk nekā 1,5 miljoni eiro, lielāko daļu izdevumu segs Eiropas Reģionālā attīstības fonda finansējums.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietnieks Igors Prelatovs un vietnieks Aivars Zdanovskis bērnudārzā, tiekoties ar tā vadību, atbildīgajiem pašvaldības speciālistiem, būvniekiem un būvuzraugu, pauda cerību, ka visi ieplānotie darbi tiks veikti kvalitatīvi un savlaicīgi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)