Banner 980x90

Daugavpilī notiks Ziemeļvalstu dienas

Foto: daugavpils.lv
Foto: daugavpils.lv
Nākamnedēļ, 4.oktobrī un 5.oktobrī, Daugavpilī norisināsies Ziemeļvalstu dienas, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Ziemeļvalstu dienās pilsētā paredzētas dažādas izstādes, filmu seansi, lekcijas un diskusijas, Daugavpils Universitātē notiks arī starptautiska konference.

Otrdien, 4.oktobrī, plkst.12.00 Ziemeļvalstu vēstnieki apmeklēs Daugavpils pilsētas domi, kur tiksies ar tās priekšsēdētāju Jāni Lāčplēsi (Latgales partija), kā arī sniegs preses konferenci.

Ziemeļvalstu dienu mērķis ir veidot dialogu ar Latvijas sabiedrību, stiprinot Latvijas un Ziemeļvalstu sadarbību, kā arī veicināt iedzīvotāju savstarpējos kontaktus.

Ziemeļvalstu dienas Daugavpilī rīko Ziemeļvalstu vēstniecības un Ziemeļvalstu Ministru padomes birojs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)