Banner 980x90

Daugavpilī notiks Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienai veltīts svinīgais pasākums

Daugavpils, 25.apr., LETA. Nākamnedēļ, 4.maijā, Daugavpilī, Vienības laukumā norisināsies Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienai veltīts svinīgais pasākums, aģentūru LETA informēja Daugavpils Kultūras pārvaldē.

Svinīgais pasākums sāksies plkst.12, tā gaitā tiks pasniegti Daugavpils pilsētas domes Goda raksti, uzstāsies Daugavpils Latviešu kultūras centra jauktais koris "Daugava", Daugavpils Universitātes studentu deju ansamblis "Laima" un īpašie viesi - kapela "Dunduri", kas ar programmu "Dindaru Dunduri" šajos svētkos svinēs arī savu atdzimšanu.

Kapelu "Dunduri" 90.gados vēl būdams students izveidoja tagad jau labi pazīstamais mūziķis Atis Auzāns, kurš savā komandā apvienoja citus studentus – domubiedrus. Pēc vairāku gadu darbības kapela pārtrauca savu skanējumu, bet tagad mūziķi ir atkal apvienojušies un kapelas atdzimšanu vēlas nosvinēt tieši Daugavpilī, kur pirms aptuveni 30 gadiem tā sāka savu darbību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)