Banner 980x90

Daugavpilī norisināsies izgudrojumu un inovāciju festivāls "Minox Latgale"

Daugavpils, 22.marts, LETA. 10.maijā no plkst.12 līdz 18 Daugavpilī Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) filiālē norisināsies izgudrojumu un inovāciju festivāls "Minox Latgale", aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Pasākuma gaitā jaunie un pieredzējušie izgudrotāji brīvā atmosfērā varēs demonstrēt savus jaunākos izgudrojumus un idejas plašākai auditorijai.

Piedalīties festivālā ar saviem izgudrojumiem vai inovācijām ir aicināts ikviens interesents, tai skaitā: bērni, skolēni, ģimenes un uzņēmēji. Izgudrojumi un inovācijas festivālam ir jāpiesaka līdz 23.aprīlim.

Festivālu "Minox Latgale" organizē Daugavpils pilsētas dome sadarbībā ar Daugavpils Universitāti un RTU Daugavpils filiāli, ieeja pasākumā - bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)