Banner 980x90

Daugavpilī meklēšanā esošs vīrietis pats izsauc policiju

Daugavpils, 31.jūl., LETA. Daugavpilī kāds 1985.gadā dzimis meklēšanā esošs vīrietis pats izsaucis policiju, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības policijā.

Aizvadītās nedēļas nogalē, 29.jūlijā, Daugavpils pilsētas pašvaldības policija saņēma izsaukumu uz vienu no pilsētas mikrorajoniem, kur atradās agresīva persona.

Ierodoties notikuma vietā pie policijas darbiniekiem pienāca izsaucējs - minētais vīrietis un informēja viņus par sievieti, kura draudējusi viņam ar fizisko izrēķināšanos. Pārbaudot vīrieša personas datus tika noskaidrots, ka viņš atrodas meklēšanā.

Uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas darbinieki un meklēšanā esošais vīrietis tika nodots viņiem tālāko procesuālo darbību veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)