Banner 980x90

Daugavpilī mainīts pilsētas ielu apgaismojuma grafiks

Ilustratīvs foto/ Foto: Daugavpils24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Daugavpils24.lv

Mainīts Daugavpils ielu apgaismojuma grafiks, jo tas ir atkarīgs no gadalaika un dabīgās gaismas intensitātes, pilsētas informācijas portāls Daugavpils24.lv uzzināja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļā.

Decembra sākumā gaismu izslēdz plkst.7.49. Bet iedzīvotāji vērsās ar lūgumu mainīt grafiku, jo šobrīd no rītiem šajā laikā vēl ir ļoti tumšs. Tagad apgaismojumu no rītiem izslēdz plkst.7.55, bet apgaismojumu ieslēdz plkst.16.11.

Daugavpilī ir aptuveni 10 tūkst. ielas apgaismojuma lampu. Agrāk uzņēmums "Labiekārtošana D" nodarbojās tikai ar apgaismojuma sistēmu apkalpošanu, bet tagad būvē arī jaunas līnijas. Veikta apgaismojuma sistēmu rekonstrukcija vairākās ielās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)