Banner 980x90

Daugavpilī izsludina jaunu Latvijas simtgades vides objekta metu konkursu

Daugavpils, 18.apr., LETA. Daugavpilī izsludināts jauns Latvijas simtgadei veltīta vides objekta metu konkurss, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Šoreiz atklātais vides objekta metu konkurss ir ar uzaicinātajiem dalībniekiem. Tie ir trīs pieredzējuši mākslinieki - Ivars Mailītis, Romualds Gibovskis un Gļebs Panteļejevs, ar kuriem biedrība "Latvijai-100" slēgs līgumus.

Latvijas simtgadei veltīta vides objekta metu konkursā aicināti piedalītie arī citi dalībnieki. Pēc darbu iesniegšanas tos vērtēs speciāli izveidota žūrija.

Meti iesniedzami līdz šī gada 4.septembrim. Vides objekta izvietošanas vieta paliek nemainīga - Vienības dārzs.

No iepriekšējā konkursā par labāko atzītā Ojāra Feldberga meta "Saule" realizācijas pašvaldība atteikusies tā dārdzības dēļ. Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, minētā projekta realizācijas izmaksas tikušas lēstas trīs līdz četriem miljoniem eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)