Banner 980x90

Daugavpilī gaidāms sicīliešu komponista Valerio Trikoli darba pirmatskaņojums

Jelgava, 14.sept., LETA. Piektdien, 21.septembrī, plkst.18 Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolā notiks sicīliešu elektronikas komponista un improvizatora Valerio Trikoli darba pirmatskaņojums, aģentūru LETA informēja koncerta rīkotāji.

Trikoli ir Minhenē dzīvojošs sicīliešu komponists, skaņu mākslinieks, improvizators, producents, skaņu inženieris un kurators. Palermo dzimušais mūziķis savu koncertu skaņu raksturo kā "dzīvo konkrēto mūziku" un priekšnesuma gaitā izmanto lenšu magnetofonus un efektus, lai radītu akustiski iespaidīgas un misticisma noskaņu piesātinātas skaņu kolāžas.

Koncerts ir trešais un noslēdzošais pasākums koncertsērijā "Skaņu Meža jaundarbi Latvijas simtgadei", kurā valsts apaļā jubileja tiek atzīmēta ar jaundarbiem hrestomātiskos avangarda mūzikas žanros. Trikoli simtgades projekta gaitā ir radījis jaunu elektroniskās mūzikas kompozīciju.

Koncerts ir bezmaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)