Banner 980x90

Daugavpilī domē koalīciju atstāj "Saskaņa"

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA

Daugavpilī partijas "Saskaņa" pašvaldības deputāti iesnieguši pilsētas domē vēstuli ar paziņojumu par izstāšanos no koalīcijas, aģentūru LETA informēja viens no dokumentu parakstījušajiem deputātiem.

Vēstuli par darba pārtraukšanu koalīcijā parakstījuši visi četri partijas "Saskaņa" Daugavpils domes pašvaldības deputāti - Daugavpils vicemērs Dmitrijs Rodionovs, kā arī deputāti Anatolijs Gžibovskis, Aleksejs Nikolajevs un Aleksandrs Samarins.

Līdz ar Rodionova, Gžibovska, Nikolajeva un Samarina izstāšanos no domes koalīcijas tajā turpinās darbu 11 no 15 domes deputātiem. Līdz šim šajā sasaukumā Daugavpils domē opozīcijas nebija.

Partija "Saskaņa" ir sākusi atklātu cīņu ar Daugavpils mēra Jāņa Lāčplēša pārstāvēto Latgales partiju, kas ir "Vienotības" sadarbības partnere.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)